Nothing to see here

Cerques un orador per al teu esdeveniment?


Per l’ofici periodístic he assistit a bon nombre de conferències i actes oratoris diversos (sessions parlamentàries, congressos, jornades, seminaris, reunions, etc) i resulta que, intentant aprendre dels que en saben, he participat d’alguna manera en l’activitat de comunicació verbal que m’ha estat demanada o que jo mateix he proposat.

La realitat és que –tot i que sempre imposa una mica- m’agrada adreçar-me als qui estan disposats a escoltar, de la mateixa manera que procuro estar en la màxima disposició quan se’m parla.

He parlat, en els formats més diversos (del míting polític a la reunió més o menys conspirativa, de la conferència formalment establerta al diàleg obert de col·loquis i taules rodones), a públics també diversos: sindicalistes agraris, gent senzilla dels pobles, conscienciats políticament, jovent ecologista, gent de les associacions veïnals, entre intel·lectuals i experts de tota mena i procedència, etc.

Aquestes relacions m’han servit per a les meves entrevistes i retrats periodístics, els quals, tot i tenir l’expressió escrita, transcriuen en certa manera la meva oralitat i la dels meus interlocutors. Vaig començar molt aviat aquesta activitat oratòria i l’he continuada, procurant sempre, lluny de tot radicalisme dogmàtic, aportar la diversitat de matisos que inclou la realitat. I això és el que penso continuar fent si se’m demana.

I en aquest escenari, us ofereixo la meva experiència com a orador per a col·laborar amb vosaltres en el vostre proper esdeveniment.

En parlem?… posa’t en contacte amb mí… sense compromís.

© Copyright 2010-2019, Xavier Garcia i Pujades - Tots els drets reservats.Email  /  Facebook  /  Linkedin  /  Vimeo  /  SoundCloud  /  Flickr
Assessorament i coordinació: Enric Massó, consultor de negoci, i amb la col·laboració de LA AGENCIA @ BCN