Nothing to see here

Busques algú que t’ajudi a explicar una situació?


Al llarg dels meus anys d’ofici he estat testimoni –en el nostre entorn més immediat i en l’europeu- de realitats de tota mena, agradables i tràgiques, esperançadores o frustrants. Realitats que ens parlen d’humans desesperats, de catàstrofes ecològiques, tecnològiques o industrials, de lluites per evitar conseqüències desastroses, de dificultats davant l’administració i els poders fàctics, etc. Aquestes realitats -humanes, socials, polítiques i geogràfiques- tenen per mi uns noms ben concrets a Catalunya: Ascó, l’Ebre, l’accident dels Alfacs, el pantà de Rialb, els incendis forestals, les urbanitzacions litorals massificants, les contaminacions químiques dels sòls, les anomenades malalties de civilització, etc.

Em sembla que començo a tenir alguna experiència per a saber, en un context determinat, la situació que es planteja, les forces que estan en joc, qui són els que se n’aprofiten i qui els que perden i, en fi, si el resultat final assolit és el que deien que s’esperava o si, un cop més, és fruit de l’interés, la ignorància o la mala fe dels qui, en un o altre graó de poder, ens programen el futur.

També, però, he trobat històries felices, amb personatges que amb esforç i superació han aconseguit grans fites, de gent i associacions que, com jo, s’estimen el territori i que han dedicat els seus esforços a aconseguir un país social i culturalment més ric, més sostenible, més avançat.

Malhauradament, el món actual -amb tantes causes que val la pena defensar, donar a conèixer i sensibilitzar a la societat-  però tant saturat d’informació, requereix un enfocament professional i amb experiència a l’hora de comunicar perquè el nostre missatge no es perdi en aquest mar de canals d’informació.

Per aquests motius, ofereixo els meus serveis professionals per ajudar a la vostra associació, institució o organització a crear un bon dossier de premsa que serveixi per adreçar-vos als diferents mitjans i donar a conèixer la vostra causa. I coneixent la realitat econòmica de moltes d’aquestes organitzacions, us ofereixo una col·laboració molt especial que, a partir de 120€, us permeti tenir un dossier bàsic amb una nota de premsa, un article d’opinió (250 paraules aprox.) i un reportatge (400 paraules aprox. -un A4). Si bé la seva publicació o no resta en mans dels diaris i revistes a qui us adreceu, puc garantir-vos la qualitat periodística del material, avalat per més de 40 anys d’experiència com a redactor en diversos mitjans catalans.

En parlem?… posa’t en contacte amb mí… sense compromís.

© Copyright 2010-2019, Xavier Garcia i Pujades - Tots els drets reservats.Email  /  Facebook  /  Linkedin  /  Vimeo  /  SoundCloud  /  Flickr
Assessorament i coordinació: Enric Massó, consultor de negoci, i amb la col·laboració de LA AGENCIA @ BCN