Nothing to see here

Necessites un col·laborador pel teu diari o revista?


Després dels primers gairebé quinze anys, a partir de 1976, escrivint com a redactor d’un diari de Barcelona (l’AVUI), la meva vida professional – en els darrers vint, de 1992 fins ara mateix- ha tingut l’estatus de col·laborador. Ho he fet en tota mena de mitjans: escrits (diaris, setmanaris, mensuals, revistes diverses, butlletins, etc), radiofònics (a emissores de Barcelona i comarques) i audiovisuals (televisions, nacional i locals).

Sempre he ofert la meva col·laboració a qui me l’ha demanat, i conec molt bé les dificultats econòmiques per les que passen tots aquells que, en diferents graus empresarials, s’arrisquen a editar algun paper imprès o mitjà online. Si el risc d’ells és gran, no és menor els qui ens dediquem a subministrar matèria escrita, que solem ser els últims en la cadena de retribucions. En qualsevol cas, la meva voluntat de seguir servint la comunicació en català és total i, encara que sigui a costa d’alguns sacrificis, ho continuarà essent.

Tant si sou un mitjà ja sòlidament establert com si sou petits o tot just comenceu, us ofereixo la meva llarga experiència professional com a periodista i redactor per a col·laborar amb vosaltres, bé sigui de manera puntual, per preparar algun article o reportatge concret, com si preferiu una relació més continuada i habitual.

Els temes sobre els quals habitualment escric són: crònica cultural, biografies, història local i temes d’actualitat -sobretot relacionats amb el territori, la pagesia, la natura i l’ecologia i la sostenibilitat.

En parlem?… posa’t en contacte amb mí… sense compromís.

© Copyright 2010-2019, Xavier Garcia i Pujades - Tots els drets reservats.Email  /  Facebook  /  Linkedin  /  Vimeo  /  SoundCloud  /  Flickr
Assessorament i coordinació: Enric Massó, consultor de negoci, i amb la col·laboració de LA AGENCIA @ BCN